Om oss


Sikkerhet, kvalitet og effektivitet er stikkord som gjenspeiles i arbeidet vårt. Så lenge treet er friskt og sikkert vil vi som oftest klatre ved arbeid oppe i treet. Dette gjør at vi effektivt kommer oss rundt i hele kronen, og det er heller ikke noe problem med trær som står i bakhager og ikke har tilgang til for eksempel en lift. Dersom, det mot formodning, skulle skje et uhell så har Trefeller’n AS en ansvarsforsikring som dekker skade for inntil 10 millioner kroner. De ansatte er selvfølgelig også dekket med yrkesskadeforsikring.

Trefeller’n AS eies og drives idag av Erlend Valle. I tillegg så jobber Atle Heibø og Lars Ottar Halvorsen der.

Erlend har høyskoleutdanning fra Evenstad med skog og utmarksforvaltning, og han har også studert friluftsliv og klatring ved Norges Høgfjellsskole. Han startet et enkeltmannsforetak som trepleier i 2003 og i 2008 startet han å jobbe i Trefeller’n AS, før han etterhvert overtok firmaet. Idag er han ETW sertifisert trepleier. Han har deltatt i NM i treklatring flere ganger, med 2 plass som beste plassering. I 2010 og 2012 representerte han Norge i EM i treklatring i henholdsvis Praha og Munchen

Atle Heibø har skogbruksutdanning si fra Søve landbruksskole. Han har jobbet for Trefeller’n siden 90 tallet. Atle er den maskintekniske blandt oss, og finner en løsning på de fleste tekniske problemer som måtte oppstå. Når det er en ekstra stor og tung grein eller stokk som skal flyttes på, så er Atle mannen å få hjelp av!

Lars Ottar Halvorsen er utdannet lærer ved høyskolen i Telemark. Han er en aktiv fjellklatrer på fritiden og tar med seg mye derfra til arbeidet. Han startet hos Trefeller’n 2014 og er nå godt på vei til å kunne sertifisere seg som trepleier.